Matematik

Ligning og reduk

06. januar 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa er der en venlig sjæl som vil hjælpe mig med den her opgave. Det handler om reduksere, opgaven er vedhæftet som et billede. Jeg skal reducere udtrykket


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2015 af Soeffi

Du kan dividere med m i tæller og nævner.


Svar #2
06. januar 2015 af Daisyangel (Slettet)

Så dvs. de går ud med hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2015 af mathon

                                            \frac{\mathbf{\color{Red} m}\cdot (3p)}{\mathbf{\color{Red} m}\cdot (p+h)}=\frac{3p}{p+h}


Svar #4
06. januar 2015 af Daisyangel (Slettet)

Nårh okay tak


Skriv et svar til: Ligning og reduk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.