Matematik

Løsning af differentialligninger af typen:

06. januar 2015 af Matematiknar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er lige en teoretisk opgave som jeg ikke kan finde ud af! Nogen som kan hjælpe?
(se vedhæftede fil).
 

Vedhæftet fil: diff.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

diff.PNG

Ligningen kan løses ved separation af de variable.


Svar #2
06. januar 2015 af Matematiknar (Slettet)

Og hvordan gøres det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man isolerer de variable

        \frac{dy}{g(y)}=dx

hvorefter der integreres

        \int \frac{dy}{g(y)}=\int dx=x+c


Skriv et svar til: Løsning af differentialligninger af typen:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.