Matematik

areal og %

08. januar 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Skal lave terrasse der skal være 7,5 m lang og 3,6 m bred.

Efter 6 timer er der lagt 6,3 m2. Hvor meget er det i %?

Skal jeg sige 7,5*3.6=27. 6,3/27*100= 23,33 %


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2015 af PeterValberg

ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. januar 2015 af Sofusfelix (Slettet)

super-tak.

Hvor lang tid vil det ta, at lægge hele terrassen? 6,3/6=1,05 m2 i timen, men skal jeg gange med 27?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. januar 2015 af PeterValberg

Nej, du skal dividere

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
08. januar 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Det vil sige 27/1,05?

Hver flise er 25cm gange med 30 cm= 750 cm 2, men hvordan finder jeg hvor mange der skal bruges i alt?


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. januar 2015 af PeterValberg

ja (til det første, du spørger efter)

Regn flisens areal ud i m2 (altså 0,25 x 0,3)
og dividér de 27m2 med denne værdi

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
08. januar 2015 af Sofusfelix (Slettet)

1000 tak for hjælpen


Skriv et svar til: areal og %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.