Matematik

Matematik hjælp

10. januar 2015 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen, som vil hjælpe med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2015 af Heptan

a) Du skal finde rødderne, dvs. løse ligningen f(x) = 0.  Således kan du bestemme hvor langt der er mellem rødderne.

b) Brug CAS til at bestemme buelængden. I a) fandt du rødderne a og b, hvor b er roden til højre, og a er roden til venstre.


Svar #2
10. januar 2015 af gymelev2 (Slettet)

f(x)=0 er x=91,25 og x=-91,25, er længden så 182,5 ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2015 af Heptan

#2 Korrekt


Svar #4
10. januar 2015 af gymelev2 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.