Matematik

differentiering

11. januar 2015 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe mig med at differentiere f(x)=800*1/x+70,9*kvadratrod(x)
Jeg har fået det til f'(x)=800*-1/x^2*1/2*kvadrot(x)?
tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2015 af mathon

                      f{\, }'(x)=-\frac{800}{x^2}+\frac{35,45}{\sqrt{x}}=\frac{35,45x\sqrt{x}-800}{x^2}\; \; \; \; x>0


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.