Matematik

Matematik

11. januar 2015 af matthjelp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan beregner jeg følgende?

a^n*b^(-m+1)*a/b^(-m) = a^n*b^m*a/b^(m+1) and a^n*b^m*a/b^(m+1) = a^n*b^(m+1)/(b^m*a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2015 af peter lind

De er begge forkerte.

Du skal bruge potens an*bm = an+m hvilket selvfølgelig også gælder med a erstattet af b.

Endvidere gælder at x/b-n = x*bn


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.