Matematik

Ligevægt mellem vektorer

13. januar 2015 af Kaaaaaare (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Sidder med en opgave der lyder:

Vektorerne \underset{c}{\rightarrow}=\binom{5}{2} og \underset{d}{\rightarrow}=\binom{6}{-5} er givet.

Bestem en vektor \underset{e}{\rightarrow}, der kan holde ligevægt med summen af de to vektorer.

Da jeg ikke forstår opgaven fuldstændigt er mit umiddelbare indtryk at du bare skal addere de to vektorer således:

\underset{e}{\rightarrow}=\binom{5+6}{2+(-5)}=\binom{11}{-3}

Er dette det korrekte svar på opgaven, eller er jeg forkert på den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2015 af PeterValberg

Jeg skulle mene, at du har svaret korrekt.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligevægt mellem vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.