Matematik

Brug tretrinsreglen til at regne: 𝑓(𝑥)=𝑥2 −3𝑥−1

13. januar 2015 af MagnuzNygaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har lidt problemer med denne opgave.

Er der nogen der kan hjælpe?

Beregn ved hjælp af 3-trinsreglen ??′(2) for funktionen med forskriften ??(??)=??2 −3??−1 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2015 af Heptan

Vil du prøve at bruge matematik skriveboksen, der er lidt problemer med at se din forskrift? Tryk på "fx" i værktøjslinjen.


Svar #2
13. januar 2015 af MagnuzNygaard (Slettet)

Fx funkede heller ikke lige få mig haha.

Beregn ved hjælp af 3-trinsreglen ??′(2) for funktionen med forskriften ??(??)=??2 −3??−1 

f'(2) for funktionen med forskriften f(x)= x2 - 3x -1


Svar #3
13. januar 2015 af MagnuzNygaard (Slettet)

Her er et screenshot:


Skriv et svar til: Brug tretrinsreglen til at regne: 𝑓(𝑥)=𝑥2 −3𝑥−1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.