Matematik

ligninger

14. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg har lige afregnet denne ligning men den er forkert hjælp lige

1.23=23.88*x-6.27

jeg fik 35.94 men det forkert nogen der vil hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Læg 6,27 til på hver side og divider så med 23,88 på hver side.


Svar #2
14. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

så for jeg det til 3.06


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2015 af mathon

Hvilket er forkert!


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at vise dine mellemregninger. Du gør brug af nogle meget mærkelige regneregler. Bemærk, at a/b ikke i almindelighed er det samme som b/a .


Svar #5
14. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

1.23+6.57=23.88*x

7.8/23.88=23.88/23.88

0.32=1*x

x=0.32

hvis jeg gør det sådan ellers 23.88/7.8=23.88/23.88

3.06=1

x=3.06

vlle det hjælpe og sige hvis 1.23 var sekunder og det må ikke give over 32 eller under 17.....


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. januar 2015 af mathon

                x=\frac{(1,23+6,27)}{23,88}


Svar #7
14. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

Mathon det giver 0.31 som ikke er svaret og så ligger tallet for tæt på 32 fordi 1.60=32 som står på mit papir
og de 1.32 er ikke 0.37 sekunder fra


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. januar 2015 af mathon

Du har kun opgivet nogle nøgne tal og lidt uigennemskuelig "sekundsnak", hvorfor ingen kan hjælpe dig videre
uden mere detaljerede oplysninger.


Svar #9
14. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

ja undskyld alle sammen der prøvede at hjælp mig jeg så selv forkert på papiret og havde byttet rundt på nogen tal det beklager jeg undskyld fik løst den....


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.