Matematik

differentiering

15. januar 2015 af eppeheppe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg tvivler på om jeg har differentieret den rigtigt. 

f(x)= –x^3 – 3x^2+9x

f'(x)= –3/2x^2 – 2x

Nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2015 af hesch (Slettet)

f(x)= –x^3 – 3x^2+9x

f '(x) = -3x2 - 6x + 9

Se reglerne i din bog for polynomier.

g(x) = a * xn   =>

g'(x) = n * a * x(n-1)


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.