Matematik

Opgaver uden hjælpemidler

16. januar 2015 af miahan12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der vil hjælpe med disse opgaver? Tak på forhånd :)

Funktionen f er kontinuert i ethvert tal x

b) kan der være et tal mellem 5 og 6 så f(x)=0?

c) Er det sikkert at der er et tal x mellem 6 og 9 så f(x)=0

d) Kan antallet af løsninger x til f(x)=0i intervallet 6< x <9 være 2? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af LeonhardEuler

Du er nødt til at give flere oplysninger for umiddelbart findes uendelige mange funktioner, som opfylder dette. 


Svar #2
16. januar 2015 af miahan12 (Slettet)

#1 der står først " brug følgende oplysninger til at tegne noglle punkter der ligger på grafen for f: f(1)=4 , f(5)=-2 , f(6)=-3 , f(9)=1" men det har jeg gjort og derefter kommer de andre spørgsmål som jeg ikke forstår 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal jo bruge disse oplysninger for at kunne svare på spørgsmålene i #0.

Svaret er "Ja" til alle tre spørgsmå b) c) og d).


Skriv et svar til: Opgaver uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.