Matematik

Matematik Geo

18. januar 2015 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://www.georgmohr.dk/mc/mc14opg.pdf

hvordan løser man opg. 2 

det haster..


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2015 af Heptan

Udnyt at radius er 2 til at beregne arealet af cirklen som er

= pi * r^2

og at arealet af kvadratet er

= 42/2        (pythagoras)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2015 af peter lind

Tegn radierne ud til hjørnerne, som det grå område støder op til. De danner sammen med linjen, der grænser op til området med det grå en ligebenet trekant.  Find arealet af denne trekant. Find desuden arealet af det cirkeludsnit, der dannes af de to radier. Forskellem mellem de to arealer er det søgte areal


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Træk kvadratets areal fra cirklens areal og divider resultatet med 4.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2015 af Soeffi

Radius = 4/2 og side = 4/√2

Vedhæftet fil:mohr_cirkel.png

Skriv et svar til: Matematik Geo

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.