Matematik

Højden i en trekant

23. januar 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

*VEDHÆFTET OPGAVE*

Kan simpelthen ikke forstå hvordan jeg skal kunne finde arealet af trekanten, når jeg ikke har højden?? Hvordan finder jeg den? 

Vedhæftet fil: højde.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2015 af Soeffi

Højden er

|AB|\cdot sin(A)


Svar #2
23. januar 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet)

#1

Højden er

|AB|\cdot sin(A)

fandt lige denne formel, er dette rigtigt regnet ud(det er arealet)
T=1/2·bc·sin(A)
T=1/2*8.5*6.4*sin(34.2)
T=27.2*0.56
T=15.12


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2015 af Soeffi

#2

fandt lige denne formel, er dette rigtigt regnet ud(det er arealet)
T=1/2·bc·sin(A)
T=1/2*8.5*6.4*sin(34.2)
T=27.2*0.56
T=15.12

Det ser rigtigt ud.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2015 af mathon

b)
                        \small \left | BC \right |=a=\sqrt{b^2+c^2-2\cdot b\cdot c\cdot \cos(A)}


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2015 af mathon

c)

                       \small \small \angle C=\cos^{-1}\left ( \frac{a^2+b^2-c^2}{2ab} \right )


Skriv et svar til: Højden i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.