Matematik

Hjælp til opgave

26. januar 2015 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg håber, at der er en, som vil hjælpe mig med følgende opgave. den er vedhæftet

på forhånd tak. Tobias.

     
Vedhæftet fil: opgave1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2015 af mathon

Fordoblingskonstanten er \small \mathbf{\color{Red} 3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2015 af mathon

                                                 \small \begin {array} {|c|c|c|c|c|} \hline x&2&5&8&11\\ \hline f(x)&10&20&40&80\\ \hline \end{array}

begrundelse:
                         \small f(x+n\cdot X_2)=2^n\cdot f(x)

                         \small f(2+n\cdot 3)=2^n\cdot f(2)


Svar #3
26. januar 2015 af tobiasyesyes (Slettet)

#2

Hvordan kommer du fra 2^n*f(2) til 3?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2015 af mathon

                          \small f(x+X_2)=2\cdot f(x)
og
                          \small f(8)=40=2\cdot 20=2\cdot f(5)

                          \small f(\mathbf{\color{Blue} 5}+\mathbf{\color{Red} 3})=2\cdot f(\mathbf{\color{Blue} 5})


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.