Matematik

Opløs faktore

31. januar 2015 af Emil925m (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej jeg har en matematik opgave for, som handler om at jeg skal opløse 145 i faktore. Jeg har fundet ud af at 29•5 er 145 og 29 er et primtal, men kan ikke komme videre nu. Tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2015 af mathon

Du skal heller ikke kunne komme videre,
          145 = 5 · 29  er opløst i primfaktorer, så du har løst opgaven at opløse i primfaktorer!


Svar #2
31. januar 2015 af Emil925m (Slettet)

Okay super tusind tak skal du have for hjælpen ????

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2015 af OliverHviid

Hvorfor spørgsmålstegn?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2015 af Stygotius (Slettet)

Er det virkelig umuligt at lære at det hedder "faktorer"  i flertal ??


Svar #5
31. januar 2015 af Emil925m (Slettet)

Det skulle have været en smileys og ikke et ?

Svar #6
31. januar 2015 af Emil925m (Slettet)

En smileys

Svar #7
31. januar 2015 af Emil925m (Slettet)

Nej ikke umuligt at lære hvad det hedder i pluralis, men er ikke min force så nok derfor

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. januar 2015 af OliverHviid

Din force???


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. januar 2015 af Stygotius (Slettet)

Ja, ordet "force" er et  udmærket ord her.


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. januar 2015 af OliverHviid

Ok, det vidste jeg ikke, men man lærer vel noget nyt hver dag, ikke? 


Svar #11
31. januar 2015 af Emil925m (Slettet)

Ja det er skønt når ens horisont bliver udvidet med ny viden smiler

Brugbart svar (0)

Svar #12
31. januar 2015 af Stygotius (Slettet)

"min force"  =  "min stærke side, min styrke"


Brugbart svar (0)

Svar #13
31. januar 2015 af OliverHviid

Ok, tak for informationen, Stygotius. Det er altid godt med lidt information.


Brugbart svar (0)

Svar #14
31. januar 2015 af htxstudenten (Slettet)

Det er rent engelsk, force=styrke. Logiskset, så blev ordet, ''force'' brugt rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #15
31. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#14

Ja, det er da korrekt, at force betyder kraft eller styrke på engelsk. Men ordet er kommet ind i det danske sprog fra fransk omkring Holbergs tid.


Brugbart svar (0)

Svar #16
31. januar 2015 af Stygotius (Slettet)

I øvrigt hedder i dag på engelsk  "my forte", udtalt [ fårte] eller [ fårti ]

"Chemistry is not my forte"


Skriv et svar til: Opløs faktore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.