Matematik

Simpel rente formel omskrivning

01. februar 2015 af jeanluca (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Jeg sidder med denne ligning som jeg ikke kan finde omskrevet. Det er den simple vækst formel.

For den sammensatte formel kan jeg finde svaret for alle ukendte, men det kan jeg ikke for den simple vækstformel som hedder R = (K*rente*dage)/(100*365)

Hvis jeg vil finde antal dage, renten elelr K, hvordan ser formlerne så ud? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2015 af peter lind

Gang ligningen med 100*365=36500


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2015 af mathon

                   R=\frac{k\cdot p\cdot d}{36500}

                   k=\frac{36500\cdot R }{p\cdot d}

                   p=\frac{36500\cdot R }{k\cdot d}

                   d=\frac{36500\cdot R }{k\cdot p}


Svar #3
01. februar 2015 af jeanluca (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Simpel rente formel omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.