Matematik

Den effektive rente - hjælp plzz

03. februar 2015 af en29 - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har virkelig brug for hjælp til udregning af den effektive rente p.a.. 
Det er opgave b). 

Opgaven er vedhæftet.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2015 af mathon

                                        25000=728\cdot \frac{1-(1+r)^{-60}}{r}     CASberegnes til

                                        r=


Svar #2
03. februar 2015 af en29

Jeg har regnet a)

Det er b) jeg ikke kan finde frem til...


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2015 af mathon

                          1+r_{\aa r}=\left (1+r_{m\aa ned} \right )^{12}


Svar #4
03. februar 2015 af en29

?


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Den månedlige rente rmåned blev bestemt til 2,05% . Den årlig rente findes så af

        1 + rår = (1 + rmåned)12 = (1 + 0,0205)12 = 1,020512 = 1,2757

hvorfor

        rår = 0,2757 = 27,57%


Skriv et svar til: Den effektive rente - hjælp plzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.