Matematik

ligninger

03. februar 2015 af Pedersen034 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan hjælpe mig med at løse disse :/

a) 1,02x = 7 

b) 1,4 * 0,9= 0,5x


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2015 af mathon

a)
                   x=\frac{7}{1,02}

b)
                   1,4=\left (\frac{0,5}{0,9} \right )^x

                   \log\left (\frac{5}{9} \right )\cdot x=\log(1,4)

                   x=\frac{\log(1,4)}{\log\left (\frac{5}{9} \right )}


Svar #2
03. februar 2015 af Pedersen034 (Slettet)

tusind tak !!


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.