Matematik

Vektor opgave

11. februar 2015 af tikta (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kan ikke helt se hvordan man kan bruge opgave b til at lave c.

Se filen. På forhånd tak

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2015 af peter lind

b fortæller kun at der er en entydig løsning. Du skal bruge a


Svar #2
11. februar 2015 af tikta (Slettet)

Hvordan det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

For et givet u = [x , y , z]  skal man løse ligningen

        u = [x , y , z] = λ1e1 + λ2e2 + λ3e3

Benyt, at man i a) har den inverse matrix til dette ligningssystems matrix.


Skriv et svar til: Vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.