Matematik

ligninger er SVÆRT!!! HJÆLP

14. februar 2015 af sc1997 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej venner 

jeg har altid haft svært ved ligninger, men håber i kan hjælpe mig. 

opgaven lyder således:

1) løs ligningssystemet grafisk. y = 3x + 3 og y = x + 5

håber der er nogen der kan give mig svar :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2015 af OliverHviid

Benyt, at f(x) = ax + b.

f(x), også kaldet y, og x er variable.

a = Hældningskoefficienten.

b = Skæringspunktet med y-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2015 af Soeffi

Google-søg det, som står med farvet skrift i overskriften til grafen. Skæringspunktet er løsningen.

Vedhæftet fil:skæring.png

Svar #3
14. februar 2015 af sc1997 (Slettet)

tusind tak alle sammen, det var til stor hjælp ;-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. februar 2015 af OliverHviid

Selvtak. Fortsat god weekend.


Skriv et svar til: ligninger er SVÆRT!!! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.