Matematik

matematik haster

16. februar 2015 af Karare - Niveau: 9. klasse

hej hvor meget 22% af 400 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af mathon

    1% af 400 kr = 4 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2015 af kranox (Slettet)

100% = 400

så kan du dividere med 100 for at finde 1% eller du kan

gange med 1.22 = 122% og trække 400 fra. 
1.22 * 400 = 488 - 400 = 88kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2015 af Soeffi

Omskriv 22% til 0,22 eftersom % = hundrededele. Gang dernæst 400 kr. med 0,22 og du får 88 kr.


Skriv et svar til: matematik haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.