Fysik

bevægelser

16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan se om jeg har besvaret spørgsmålene korrekte?

Vedhæftet fil: Udklip 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

1) og 2) er forkerte. Accelerationen er det dobbelte af koefficienten til t2 .

De øvrige er korrekte.


Svar #2
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

det er bare fordi min lærer sagde man kunne differentiere s(t) så får man v(t) hvis v(t) differentieres fås a(t) og der får jeg bare det accelerationen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er også korrekt. Du skal jo så differentiere korrekt.


Svar #4
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

jamen hvis man differentiere v(t) så får man blot v'(t)= a ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja. Gennemfør så den differentiation. Start med v(t) = s'(t) .


Svar #6
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

s'(t)= a*t + v

v'(t) = a

??


Svar #7
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

for der står jo egentlig s(t) = 1/2 * 8.....(generel formel)


Svar #8
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

når så dvs. 8 m/s^2 for både 1) og 2) ??


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#8

Når? Mener du "Nåh"?
Som forklaret er acceleratione lig med det dobbelte af koefficienten til t2 i udtrykket for s(t).


Svar #10
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

ja, så det er 8 m/s^2? det er bare, så jeg ikke misforstår hvad du mener..


Brugbart svar (0)

Svar #11
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#10

Ja, det er korrekt.


Svar #12
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

jeg forstår heller ikke det her spørgsmål:

bevægelsen er af typen: faldende acce.

stigende acce.

konstant acce.

konstant hastighed

eller faldende hastighed

er det ikke konstant acce.?


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#12

Jo.


Svar #14
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

super, og er det så 8 m/s^2? forstod jeg nemlig ikke helt..


Brugbart svar (0)

Svar #15
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#14

Ja, det blev jo bekræftet i #11.


Skriv et svar til: bevægelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.