Matematik

Areal

17. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har en opgave, jeg har lidt svært ved at løse. Håber i kan hjælpe mig. Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: opgave 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven er:

1) Funktionerne f(x) = √(x+2) og g(x) = √(12-4x) afgrænser sammen med x-aksen et område i planen. Bestem områdets areal.
-----------------------------------------------------

Tegn funktionernes grafer og få overblik. Løs ligningerne f(x) = 0 , g(x) = 0, og f(x) = g(x). Benyt ligningernes løsninger til at opstille et integraludtryk for områdets areal.


Svar #2
17. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

#1

altså, √(x+2) = 0 og √(12-4x) = 0 ?
Og derefter √(x+2)  = √(12-4x) ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, løs disse tre ligninger.


Svar #4
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.