Matematik

Logistisk vækst

18. februar 2015 af Doubtful (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til min forklaring til en opgave omkring vækst af produktion i affald pr. EU-borger. Vi har desværre ikke haft om logistisk vækst, men jeg har prøvet mig frem til at finde et "svar".

Vedhæftet fil: Opgave 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2015 af Soeffi

#0 Du har 

w(t)=\frac{519,9}{1+0,098 \cdot e^{-0,434\cdot t}}

og bliver bedt om at finde w(0) (år = 1994) og om at vise at w(8) (år = 2002) ≈ 520 samt at denne værdi er maksimum for w(t).

Det ser ud til at være rigtigt besvaret.


Skriv et svar til: Logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.