Matematik

Hjælp til en opgave

18. februar 2015 af anders2015 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej 

Kan i hjælpe mig med opgaven i vedlagte fil?

Forstår ikke hvordan den skal udregnes

Hilsen Anders

Vedhæftet fil: Skærmbillede (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2015 af mathon

 pizzaareal:
                       A=\frac{\pi }{4}d^2

\frac{d_2}{d_1} =\sqrt{5}                        d^{\, 2}=\frac{4A}{\pi }=\frac{4}{\pi }\cdot A        

hvoraf
                        \frac{{d_{2}}^{2}}{{d_{1}}^{2}}=\frac{A_2}{A_1}=5

                        \left (\frac{d_2}{d_1} \right )^2=5

                         d_2 =\sqrt{5}\cdot d_1

                         d_2 =\sqrt{5}\cdot \left (\underset{normal}{26\; cm} \right )

                        


Svar #2
23. februar 2015 af anders2015 (Slettet)

Takker mange gange for svaret


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.