Matematik

Bestem areal af M

18. februar 2015 af iamanonymous (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er givet ved

f(x)=-x+8

g(x)=-x^2+6x+2

a) Løs ligningen f(x)=g(x), og tegn en skitse af M

b) Bestem arealet af M

Jeg har lavet a og har fået nulpunkterne til 1 og 6, men tror jeg har lavet en fejl i bestemmelsen af M. Har vedhæftet min opgave.


Svar #1
18. februar 2015 af iamanonymous (Slettet)

Her er min opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2015 af UG124 (Slettet)


Svar #3
18. februar 2015 af iamanonymous (Slettet)

Okay, her er den :D

Vedhæftet fil:sdsdvd.docx

Svar #4
18. februar 2015 af iamanonymous (Slettet)

Okay, kan du hjælpe mig? :)


Skriv et svar til: Bestem areal af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.