Matematik
Areal
Hjææælp. Opgaven er vedhæftet.
Svar #1
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)
Det havde da været nemmere blot at skrive opgaven:
1) Beregn arealet af en punktmængde, der begrænses af grafen for f(x) = √x , x-aksen og linien m med ligningen y = 4 - (1/2)x .
--------------------------------------------------------------
Kald forskriften for linien for g(x) og løs så ligningen f(x) = g(x) for at finde den ene grænse for integralet.
Svar #2
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)
#1
Når jeg har fundet den ene grænse, hvad gør jeg så?
Svar #3
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)
#2
Så beregner man arealet som
A = 0∫b (g(x) - f(x)) dx
hvor b er løsningen til ligningen f(x) = g(x) .
Svar #5
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)
#3
Når jeg løser det, og svaret bliver en brøk, hvad gør jeg så? arealet kan vel ikke være en brøk?
Svar #6
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)
#5
Hvad er der galt med en brøk? Arealet er et reelt tal. En brøk er også et reelt tal.
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
