Fysik

Motorlære opgave

20. februar 2015 af terham (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fået en opgave og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal løse den.. noget der kan hjælpe mig lidt?

Motoren MAN B&W 12LC90MC 2 2 takt dieselmotor har slaglængden 2916mm

Hi=42.500 kj/kg
Arealplanimeter = 1296
diagram længden (L) = 90mm
F=0,8 mm/bar

beregn

5.1 indiceret ydelse

5.2 mekanisk virkningsgrad

5.3 termisk virkningsgrad

5.4 økonomisk virkningsgrad


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Du må vel have en bog eller anden form for teoeetisk materiale, der forklarer sammenhængen mellem de forskellige begreber?


Skriv et svar til: Motorlære opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.