Kemi

Reaktionsskema for en molekyle

20. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej, opgaven lyder således:

Opskriv et reaktionsskema der viser hvordan brom reagerer med dobbeltbindingerne i molekylet (vedhæftet)

Vedhæftet fil: molekyle.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2015 af Soeffi


Svar #2
20. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#1

Det her er selve molekylet som man skal opskrive reaktionsskemaet for...


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2015 af Soeffi

Br2 kan reagere med C=C dobbelt bindinger:

Br_{2}+-HC=CH-\rightarrow -HBrC-CBrH-


Svar #4
21. februar 2015 af Nadiaeliasen (Slettet)

#3

Br2 kan reagere med C=C dobbelt bindinger:

Br_{2}+-HC=CH-\rightarrow -HBrC-CBrH-

Kan ikke se reaktionsskemaet??


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2015 af Soeffi

Addering af Br2 til c=c dobbeltbinding.


Skriv et svar til: Reaktionsskema for en molekyle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.