Matematik

Matematik hjælp haster

01. marts 2015 af Karare - Niveau: B-niveau

kan nogen  vise mig hvordan man regner denne opgave ud:

Bestem de ubekendte stykker i ABC, når det er givet, at 

A= 110 grader, a = 9 og b = 6,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Svar #2
01. marts 2015 af Karare

hvad mener du men med nummer


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Cosinusrelationen

a2 = b2 + c2 - 2*b*c*cosA  <=>

c2 - 2*b*cosA*c + b2 - a2 = 0 

Med tallene indsat

c2 + 4,45*c - 38,75 = 0

Løs nu denne andengradsligning (og forkast den negative løsning).


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Pik nu af, Penalhus.


Svar #6
01. marts 2015 af Karare

Galvidenskabsmanden vil du ikke fortælle mig hvordan man finder STOR B først


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Sinusrelationen

a/sin(A) = b/sin(B)  <=>

sin(B) = b/a * sin(A)

B = 42,7o


Svar #9
01. marts 2015 af Karare

Galvidenskabsmanden har lavet det her er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #11
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Ja, sådan kan man også gøre det.


Svar #12
01. marts 2015 af Karare

Henviser du til mig eller penalhus


Brugbart svar (0)

Svar #13
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det er rigtigt, det du har lavet. Du er kommet frem til den samme værdi for stykket c, som jeg fandt med cosinusrelationen.


Svar #14
01. marts 2015 af Karare

så dvs. opgaven er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #15
01. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Ja, den er rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #16
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#9

Dit resultat for vinkel B er ikke afrundet korrekt til 2 dec. Vinkler angives med gradtegn. Angiv også 2 dec i vinkel C og for siden c .


Svar #17
03. marts 2015 af Karare

Hvad mene du kan du ikke sende med tal

Brugbart svar (0)

Svar #18
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#17

Hvad spørger du om her?


Svar #19
03. marts 2015 af Karare

Til #16

Svar #20
03. marts 2015 af Karare

Kan du ikke afrunde det forstår ikke lige præcist

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.