Fysik

hvordan kan jeg regne det ud?

08. marts 2015 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan bestemmer jeg hvor stor en effekt, der afsættes i ledningen?

Vedhæftet fil: fysik opg.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        P = U·I = I/R · I = I2/R .

I og R er bestemt i de foregående spm.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2015 af mathon

 P = U·I = R·I · I = R·I2 = U • U/R  = U2/R


Skriv et svar til: hvordan kan jeg regne det ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.