Matematik

Hjælp til ligninger!

12. marts 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Jeg har et spørgsmål der lyder:

f(x) = x^2 + 3  og g(x) = x

Følgende ligninger skal løses

1. (fg)(x) = -g(x) 

2. f(x-2) - f(x) = 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2015 af mathon

1)

                     x^3+3x=-x

                     x^3+3x+x=0

                     x\left (x^2+4 \right )=0

                           


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2015 af mathon

2)
                     (x-2)^2+3-(x^2+3)=3

                     x^2-4x+4+3-x^2-3=3

                     -4x+1=0


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.