Fysik

Opgave, jeg ikke ved om er rigtig

17. marts 2015 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

se vedhæft

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Der er alt for mange decimaler i dine resultater. Man vil skrive

        r = v / H0 = 7400 km/s / (65 km/s/Mpc) = 114 Mpc (ikke MPC)

        z ≈ v / c = 7400 km/s / (299792,458 km/s) = 0,025


Skriv et svar til: Opgave, jeg ikke ved om er rigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.