Matematik

rumfang

22. marts 2015 af signe1306 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej mennesker
jeg har brug for hjælp jeg skal regne rumfanget ud på en kugle der væger 4 kg og massefylden er 7,88g/cm3

jeg kan ikke finde ud af den:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af mathon

                      rumfang=\frac{masse}{masse\! f\! ylde}

                                   R=\frac{m}{\varrho }

                                   R=\frac{4000\; g}{7{,}88\; \frac{g}{cm^3} }


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.