Matematik

hvorfor er a≠1 i en eksponentiel funktion?

22. marts 2015 af annabrovko (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej :)

en der kan skrive en definition af, hvorfor a \neq 1 i en ekspotentiel funktion?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2015 af peter lind

Hvis a = 1 ville du få f(x) = b*1x = b hvilket er en konstant funktion


Svar #2
22. marts 2015 af annabrovko (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: hvorfor er a≠1 i en eksponentiel funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.