Matematik

Stadig forvirret

26. marts 2015 af milla00 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
F+M=45
F+M+D +C=57
M=c+11




F=?
M=?
D=?
C=?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Der må mangle nogle oplysninger;

F = 45 - (c + 11) = 45 - 11 - c = 34 - c

Men hvad er c ?

c = M - 11

og hvad er M ?


Svar #2
26. marts 2015 af milla00 (Slettet)

Der var kun de oplysninger :-/

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Er du sikker på, at det lille c ikke skal være et stort C ? ,


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven.


Svar #5
26. marts 2015 af milla00 (Slettet)

Der står bare:
F+M=45år
F+M+C+D=57år
M=C+11
Hvad er F,M,C,D?

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er ikke oplysninger nok til at bestemme de fire ubekendte. Hvad betyder F, M, C og D?


Svar #7
27. marts 2015 af milla00 (Slettet)

Ved jeg ikke tror det er far mor Casper og Daniel altså personer

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. marts 2015 af Stats

Én ud af de mange muligheder
F+M=45 
F+M+D +C=57 
M=c+11

Lad os antage at F = 23 og M = 22

Dvs, at M = C + 11 ⇔ C = 11

F + M + D + C = 57 ⇔ 23 + 22 + D + 11 = 57 ⇔ D = 1

Dermed F = 23, M = 22, C = 11, D = 1

(I din opgave, står der da ikke tekst??... Det giver heller ikke rigtigt mening med mor, far og børn, da
M = C + 11 og dermed skulle moderen have født C, da hun var 11 år)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Hvis du kender deres navne, må der jo stå mere i opgavens tekst end det, du skriver i #5. Prøv nu at formulere hele opgaven. Måske er der også en tegning ved siden af opgavens tekst?


Skriv et svar til: Stadig forvirret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.