Matematik
Hjælp til opgave
Jeg har prøvet af læse denne opgave i rigtig lang tid (se billede), er det en klog person, der muligvis kunne hjælpe mig. Mange tak på forhånd ??
Svar #1
04. april 2015 af Andersen11 (Slettet)
a) Løs ligningen f(x) = 0 , dvs
-0,2x4 + 1,6x3 -3,2x2 +1,6x - 3 = 0
Herved finder man x-koordinaterne for grafens skæringspunkter med x-aksen. Ligningen er en 4.-gradsligning, der kan løses ved at benytte et CAS-værktøj, eller ved at gange ligningen med -5 og benytte reglen for mulige rationale rødder. Ligningen har 2 reelle rødder, der ordnet efter størrelse kan kaldes r1 og r2 .
b) Man skal da beregne integralet
A = r1∫r2 f(x) dx
Skriv et svar til: Hjælp til opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
