Matematik

areal

05. april 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej en opgave lyder
Omkredsen af en mark er 800 m. Beregn arealet, når marken er dobbelt så lang, som den er bred

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2015 af mathon


            2\cdot \left ( L+B \right )=800\; m

            L+B =400\; m

            2B+B =400\; m

            B =\frac{400\; m}{3}

            L=2\cdot B =\frac{800\; m}{3}

areal
            A=L\cdot B=\frac{800\; m}{3}\cdot\frac{400\; m}{3}=\frac{32}{9}\cdot \left (10000\; m^2 \right )\approx 3{,}56\; ha


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.