Matematik

Hjælp til opgave

08. april 2015 af studerne123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har denne opgave for i Matematik, og jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal lave den... En venlig sjæl der kan hjælpe mig?

I det følgende betragtes en model for en bestemt type af bevoksninger af ensartede planter. I modellen betegner w (målt i g) vægten af tørstoffet i den del af planten som befinder sig over jorden. d betregner antallet af palnter pr. m2 i den bevoksning, som planten tilhører. h (målt i cm) betegner højden af planten. I modellen gælder følgende:
w=9670d-1,49 og h=970d-0,443
a) Bestem w, når d er 4


b) Benyt modellen til at bestemme vægten af tørstoffet i en plante, der er 100 cm høj.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at skrive det ordentligt op. Er det

        w(d) = 9670·d-1,49   og    h(d) = 970·d-0,443   

?

a) Beregn w(4) .

b) Løs ligningen   h(d) = 100 , og indsæt løsningen i w(d) .


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.