Matematik

Hjælp....har behov for noget hjælp.

12. april 2015 af 8700stx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skriver fordi jeg gerne vil bede om noget hjælp til løsningen af opgave 1: Et skibs langs kysten.

Vedhæftet fil: 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af peter lind

Hvis du bruger tippet om at se på trekant ACE. Du kan finde C af at summen af vinklerne i en trekant er 180º. Summen af vinklerne C i de to trekanter er 90º Heraf kan du finde vinklen C i trekant ABC.

Du kan lave en lignende betragtning i trekant ABC


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2015 af mathon

Vinkler:

      \angle ACB=\angle C\! AE      grundet ensliggende vinkler ved parallelle linjer.

     


Svar #3
12. april 2015 af 8700stx (Slettet)

hvad med b'ereb= Bestem, hvor langt skibet er fra kysten.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2015 af peter lind

Find AB eller AC ved brug af sinusrelationerne. Derefter har du hypotenusen og alle vinkler i en af de to retvinklede trekanter


Svar #5
12. april 2015 af 8700stx (Slettet)

Sinusrelationer: a/sin?A =b/sin?B =c/(Sin C)=2·r ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. april 2015 af peter lind

Der er nogle underlige spørgsmålstegn og der mangler nogle parenteser; men ellers er det de formler du skal bruge


Svar #7
12. april 2015 af 8700stx (Slettet)

Jeg er blank, hvordan vil du gøre det :)?


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. april 2015 af peter lind

. For eks. af sin(A)/a = sin(B)/b Her kender du alt bortset fra B


Skriv et svar til: Hjælp....har behov for noget hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.