Matematik

matematik hjælp!

13. april 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg dette? (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2015 af peter lind

Sæt tallene ind i venstre side og se om resultatet bliver 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 20.39.34.png


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man kan enten gøre som foreslået i #1, eller man kan løse 2.-gradsligningen

         2x2 - 10x +12 = 0

der ved division med 2 bliver

        x2 - 5x + 6 = 0

der let faktoriseres til

        (x-3)·(x-2) = 0

hvoraf man aflæser rødderne og derefter ser, at kun ét af tallene på listen er en rod i ligningen.


Skriv et svar til: matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.