Matematik

Opgave

14. april 2015 af Aminba123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg ønsker svarer til mit spørgsmål.


En gartner køber et parti æbler for 520kr. Han må desværre sælge æblerne med 10% tab.

Hvor meget får gartnerne for æblerne?..

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af PeterValberg

Beregn hvor mange kroner, der svarer til 1% (520/100)
Træk derefter det beløb, der svarer til 10%, fra indkøbsprisen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. april 2015 af Aminba123 (Slettet)

Mange tak, men kan du give mig mere forklaring om det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2015 af PeterValberg

\text{salgspris}=520kr-\frac{520kr}{100\%}\cdot 10\%=520kr-52kr=\;_\cdots

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.