Matematik

omregning en stigning fra provent til grader og omvendt

17. april 2015 af msvendson (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej allesammen :-)

er der nogle der ved hvordan man omregner en stigning på en bakke på 10% til grader

og en stigning på en bakke på 8 grader til % 

på forhånd tak og god weekend :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af mathon

sæt din lommeregners vinkelmål til degree
og
            v=\tan^{-1}(0{,}10)=5,7^{\circ}         

            \tan(8)=0{,}141=14{,}1\%


Svar #2
17. april 2015 af msvendson (Slettet)

Mange tak :-)

Skriv et svar til: omregning en stigning fra provent til grader og omvendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.