Matematik

Opgave hjælp, please :)

28. april 2015 af Chokolademuffins (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa! Jeg sidder her og er i stor knibe. Jeg skal lave denne opgave i min SRO, men har nu siddet i gud ved hvor lang tid, men kan ikke komme igang. Er der en som kan hjælpe mig igang? Jeg har vedhæftet opgaveformuleringen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

a) Beregn    y(xi+1) ≈ y(xi) + (1/2)·y(xi)·(xi+1 - xi)

b) Indsæt funktionen y = f(x) = 3·ex/2 i differentialligningen   dy/dx = (1/2)·y  og vis, at differentialligningen er opfyldt for denne funktion.

c) Leg med skridtlængden xi+1 - xi .


Svar #2
29. april 2015 af Chokolademuffins (Slettet)

Mange tak, men hvad er xi??

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det fremgår da af opgaven (OK, her hedder punkterne (xn,yn)) . xi er x-koordinat nummer i.


Skriv et svar til: Opgave hjælp, please :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.