Matematik

Matematik hjælp!

29. april 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med dette? (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2015 af mathon

                      a=-1
og
                      \frac{-b}{2a}=x_T

                      b=-2a\cdot x_T

og

                      c-a\cdot {x_{T}}^{2}=y_T

                      c=y_T+a\cdot {x_{T}}^{2}

                     


Svar #2
29. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

Hvad er det xT er her af de (2,1)? 


Svar #3
29. april 2015 af Anna8587 (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

xT er toppunktets x-koordinatm og yT er toppunktets y-koordinat. Når det oplyses, at toppunktet har koordinatsættet (2 , 3) , har man altså, at

        xT = 2     og    yT = 3 .


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.