Matematik

hjæælp til matematik

29. april 2015 af Karolineniiielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 
Jeg kan ikke rigtig finde ud af denne her matematik opgave. Så håber at, der er nogle, som ville hjælpe mig
Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: Matematik.png

Svar #1
29. april 2015 af Karolineniiielsen (Slettet)

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2015 af SuneChr

Løs de to ligninger
255 = ba0   og
369 = ba4
Da a0 = 1 får du b forærende. Find nu a .


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2015 af Soeffi

B er startværdien (for x=0), mens a er fremskrivningsfaktoren, dvs. det som man skal gange y med hver gang man lægger 1 til x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2015 af mette48 (Slettet)

Indsæt (x,y) = (0,255) i y=b*ax og isoler b

indsæt derefter det andet kendte talpar og find a


Skriv et svar til: hjæælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.