Matematik

MATEMATIK - HJÆÆÆLP

29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Søger hjælp til denne opgave, siger mange takn på forhånd.

I 2013 var der 2,237 mio. personbiler i Danmark
Dette antal forventes at vokse med 0,035 mio. personbiler om året

a) Opstil en formel til at beregne, hvor mange personbiler der er i Danmark x år efter 2013?

b) Hvilket år vil antallet af personbiler i Danmark passere 2,4 mio. ifølge formlen?


Svar #1
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2015 af mette48 (Slettet)

I  2013 er der 2,237 mio biler

årlig stigning 0,035 mio biler

stigning på x år er x * årlig stigning

Ialt i år x er der 2,237 mio biler + stigning på x år


Svar #3
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

Kan du uddybe dette?


Svar #4
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

:-)


Svar #5
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

nogle der ville hjælpe


Svar #6
29. april 2015 af nielsteilmaan (Slettet)

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. april 2015 af mette48 (Slettet)

Hvis du er interesseret i at lære noget, bliver du nød til selv at yde noget.

se i #2

udskift dem beskrivende tekst med de beløb, der er opgivet i teksten.


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er tale om at opstille en lineær forskrift ud fra opgavens oplysninger. Benyt forklaringen i #2 til at opstille forskriften på formen  y = f(x) = ax + b ,

hvor x er antal år efter 2013, og y = f(x) er antal mio. personbiler.

b) Løs ligningen     f(x) = 2,4 .


Skriv et svar til: MATEMATIK - HJÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.