Matematik

Find en model til beskrivelse af udgifter til en leasingkontrakt

03. maj 2015 af fertin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og er lidt i tvivl om hvilken model jeg skal benytte til denne opgave:

En person udskriver en leasingkontrakt på en brugt bil personen skal betale et engangs beløb

på 17 500 kr

Derefter er der en mdr.betaling på 2795 kr..

a) Indfør en passende betegnelse  og opstil en model til beskrivelse af udgriftene til leasingkontrakten.

En tilsvarende  brugt bil kan købes kontant for 139.000 kr.

b) Hvor mange mdr. tager det, før udgifterne til leasingkontrakten overstiger 139.000 kr?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2015 af mette48 (Slettet)

a)         udgifter ialt er  engangsbeløb og mdr.betaling gange antal mdr

y=udgifter ialt   b engangsbeløb   a= mdr.beløb  og   x =antal måneder

omsæt den skrevne linie til beløb

b)        y=139000 sættes ind i ligningen og x isoleres


Skriv et svar til: Find en model til beskrivelse af udgifter til en leasingkontrakt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.