Matematik

FSA Færdighed

05. maj 2015 af Keya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Så er færdighedsprøve færdig! Dejligt :D

Hvad syntes I om den? Jeg syntes den var nem :P

Hvad fik I den opgave, hvor man skulle beregne arealet af trekanten i kordinatsystemet? Jeg fik 5 :)

Hvad fik i de de opgaver, men forholdet mellem drenge og piger? Jeg fik den første til 16 dregne og 12 piger, og den sidste til 12 dregne og 8 piger. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af MagNowitz (Slettet)

Jeg har det på samme måde:)
Fik de samme svar som dig


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2015 af peter567 (Slettet)

Fik de samme resultater som dig :-)
Hvad fik du i opgaven med græsplæner. Jeg fik 60
Og hvad med de to sidste opgaver?

Svar #3
05. maj 2015 af Keya (Slettet)

Jeg fik også 60 :D

I de sidste opgaver fik jeg 4a+4b=O og A= a^2+ab+ab :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2015 af logawbjpgv< (Slettet)

Hvilket rektangel fik i til at have omkredsen 6? 

Jeg fik det til E. Den var lidt mærkelig fordi de havde mål som 5,7 osv, da den er blevet formindsket efter at blive printet ud til eleverne. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2015 af peter567 (Slettet)

#3
Tror du at de vil godkende (a+b)*a+a*b
Det er det samme resultat bare skrevet på en anden måde?
Satte et af rektanglet sammen med kvadratet og så lage jeg bare det sidste rektangel til.

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2015 af peter567 (Slettet)

#4
Jeg fik det til A. Jeg tror ikke man skulle bruge lineal men istedet tælle de små kvadrater der var udenom figuren.

Har jeg ret Keya

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2015 af logawbjpgv< (Slettet)

Det kunne godt være man skulle det. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Jeg fik det også til A, man skulle bare tælle ternene. :-)

Svar #9
05. maj 2015 af Keya (Slettet)

Man skulle slet ikke bruge linial til noget, det er jeg 100 på :) Den med omkredsen på 6, var den lille i venstre hjørne øverst :) Det samme med trekanten i kordinatsystemet :) Det var angivet enheder, så skal man gå efter dem :) Det skulle uanset hvad være umuligt med et areal på 4 cm (svar til åbenbart slette svar), da det med cm-mål skulle give 4,6 hovedregning :)

Hvad tror I I får i karakter? Jeg tror jeg får 12, det plejer jeg :D


Brugbart svar (0)

Svar #10
05. maj 2015 af peter567 (Slettet)

Hvad fik i de to opgaver med udsalg til?
I den første fik 480 og den anden 50


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Tror det gik forholdsvis godt, der har ikke særlig meget faglig læsning (udover den med udsalg, og eleverne) i forhold til ældre færdighedsprøver, men ellers var den god.

Jeg satser på et 12 tal, men er der nogle der har facit?

Brugbart svar (0)

Svar #12
05. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

*Er der nogle der har billeder af de 50 opgaver i Færdighedsprøven Maj 2015? Så man selv kan udregne sig til de korrekte svar?

Svar #13
05. maj 2015 af Keya (Slettet)

Desværre, vi må jo ikke have telefon med :)


Brugbart svar (0)

Svar #14
05. maj 2015 af EO1567 (Slettet)

Hvilke resultater fik i opgaverne med statistikkerne?

Vi lavede prøven digitalt, så det var svært at vurdere det :)


Svar #15
05. maj 2015 af Keya (Slettet)

4500 i den første, 4800 i den med stigningen (nr.2), og 2011 i den sidste :)


Brugbart svar (0)

Svar #16
05. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Vi havde mobiler med, dog måtte de ikke bruges.

Kan ikke selv huske det hele med statistikkerne, men den med stigningen fik jeg til 8000-3200=4800 i stigning.

Brugbart svar (0)

Svar #17
05. maj 2015 af EO1567 (Slettet)

Kan ikke huske, hvad jeg fik i den første, men fik 4750 i den med stigningen og 2011 i den sidste


Brugbart svar (0)

Svar #18
05. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Fik også 2011 i den anden. Ja, det var lidt forskelligt fra hvad vi fik, generelt fik vi mellem 4700-4800, men tror du godtager alle svar mellem et interval på 4600-4900, da diagrammet er utrolig småt at afregne på.

Svar #19
05. maj 2015 af Keya (Slettet)

Hvad fik i med den med kuglen? Jeg fik 48 og 36 :)


Brugbart svar (0)

Svar #20
05. maj 2015 af NHLfan

Der må jo komme et facit ud, ellers ved vi jo ikke hvad vi har fået rigtigt og forkert..


Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.