Matematik

Eksponentiel funktion og Eksponentiel udvikling

05. maj 2015 af StudyHard100 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen der kan forklare mig forskellen på eksponentiel funktion og en eksponentiel udvikling? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af mathon

En eksponentiel funktion

                      kan udtrykkes
                                                  f(x)=y=b\cdot a^x

En udvikling der kan beskrives
med modellen
                                                  f(x)=y=b\cdot a^x\; \; \; \; \; \; a,b\in \mathbb{R}_+
kaldes en eksponentiel udvikling.                                              

                              


Svar #2
05. maj 2015 af StudyHard100 (Slettet)

Hvad så med eksponential funktioner? 

kan det passe at det er f(x) ? a^x 


Svar #3
05. maj 2015 af StudyHard100 (Slettet)

Har skrevet i mine noter at en ekponentiel udvinkling er f(x)=b\cdot a^x{^{^{}}} , a>0, b>0 og a skal være forskellig fra 0 ?  


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2015 af peter lind

hvis a > 0 er a også forskellig fra 0


Svar #5
05. maj 2015 af StudyHard100 (Slettet)

Hov, mener forskellig fra 1


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2015 af peter lind

Det er korrekt at a ikke må være en 1. Hvis a= 1 vil man reelt have y =b altså en konstant funktion


Svar #7
06. maj 2015 af StudyHard100 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion og Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.